Draadloze producten zijn populair, maar er is een hoop troep op de markt. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor passend advies en
het vinden van het juiste product passende bij al uw wensen.

Tegenwoordig is draadloos internet niet meer weg te denken – thuis of op het werk.

Iedereen heeft wel een smartphone, tablet, laptop of apparaat wat draadloos internet verbinding maakt.
Het is heel storend als de verbinding dan ook niet goed is of steeds weg valt. Fean-Ict is al bij vele klanten geweest om draadloos internet te optimaliseren. Wij werken dan ook met Unifi zenders welke ook een mooi design hebben zonder allerlei lelijke antennes.

De acces point is voorzien van een hoger zendvermogen dan een gemiddeld accesspoint en dient aan een muur of plafond te worden gemonteerd. De UniFi is eenvoudig te installeren en wordt standaard geleverd met een PoE voeding  voor stroom en netwerk verbinding. Het long-range model heeft maximaal 183 meter bereik.

Wilt u een 5 GHz gebruiken dan kiest u voor Unifi Pro Range. Standaard gebruiken de meeste accespoints de 2,4GHz-band om het wifi-signaal uit te zenden. Het nadeel is dat deze frequentieband zeer druk is, zodat er al snel sprake is van interferentie. Er zijn namelijk een heleboel concurrerende gebruikers en stoorzenders welke dezelfde radiogolven gebruiken. Pro Unifi’s  zijn in staat om het wifi-signaal via de 5 GHz-band uit te zenden. Deze frequentieband is meestal minder druk. Een groot voordeel, want dit resulteert in een stabielere wifi-verbinding

U heeft al een installatie vanaf €129.99. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij leveren hoge kwaliteit wifi zenders, straal zenders, WIFI voor thuis, WIFI voor kantoor en WIFI voor buiten. Los van de producten zelf installeren wij deze ook voor u op wens.