ubiqFean-ICT geeft u in de maand mei leuke kortingen op de installatie van onze Wifi oplossing van Ubiquiti.

Afgelopen week een camping uitgerust met Ubiquiti accespoints en 2x een straalverbinding. Met deze oplossing heeft deze klant een volledige dekking over het gehele terrein.  En een woning met meerdere werk/ woonlagen voorzien van accespoints. De hele woning is nu voorzien van een zeer goede Wifi verbinding. Ook voor horeca en jachthavens bieden wij een prima oplossing.

Hieronder enige mogelijkheden die wij kunnen aanbieden met Ubiquiti producten.

Gastnetwerk instellen
Een gastnetwerk kent u vast wel uit bijvoorbeeld een hotel of restaurant. U maakt verbinding met het netwerk en er komt een venster tevoorschijn met de algemene voorwaarden. Wanneer deze geaccepteerd zijn, kunt u inloggen. Dit is voor u als bezoeker gratis, en u heeft ook geen wachtwoord nodig.

Maar u kunt ook kiezen voor directe toegang tot het Wi-fi punt, of juist inloggen met een wachtwoord. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om het het accesspoint tot in details in te stellen. U kunt hierbij denken aan hoeveel MB een gast mag gebruiken tijdens een sessie, hoelang een sessie mag duren enzovoorts!

In te richten voor perfecte dekking
De Unifi Wi-fi punten kunnen allemaal aan elkaar worden gekoppeld: als het bereik van het ene punt weg is, neemt het volgende punt het over. Zo kunt u ook een plattegrond van de organisatie inladen en de punten hierop plaatsen. Zo kunt u zien waar de Wi-fi punten de beste dekking hebben en kunt u indien nodig aanpassingen maken.

Het Ubiquiti Unifi wi-fi systeem sluit goed aan bij de services die wij leveren. Er zijn verschillende types beschikbaar voor verschillende situaties, zowel binnen als buiten. En volledig te configureren naar uw bedrijfssituatie.

Neem voor meer informatie over de actie prijzen contact op met ons via info@fean-ict.nl of 0654763442