Draadloze netwerken

Een draadloos netwerk kan erg veel irritaties opleveren. U kent het wel, wilt u net even naar boven met de laptop, heeft u weer geen signaal. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en beheren van draadloze netwerken waarbij u zekerheid heeft van een goed en dekkend signaal door het hele huis.

Wij werken twee verschillende merken waar wij ons in specialiseren. Devolo, en Ubiquiti. Dit zijn twee topmerken die wij vaak inzetten om draadloze netwerken te installeren.

Onze oplossingen

Wij bieden voor particulieren en het MKB draadloze netwerkoplossingen. Deze oplossingen realiseren wij, zoals al eerder genoemd, met de nieuwste topapparatuur. Welke apparatuur wij kiezen voor de installatie is afhankelijk van een aantal factoren: Het aantal omringende draadloze netwerken, hoeveelheid en apparatuur soort die verbinding zal gaan maken en de bouw en ligging van het huis. Op basis van deze waardes zullen wij u een aantal voorstellen aanbieden.

Wij verzekeren u van een goed en dekkend signaal en jarenlang plezier van een onbezorgd draadloos netwerk.

Beveiliging van het draadloze netwerk

Een goed beveiligd netwerk is essentieel voor uw (data) veiligheid. Draadloze netwerken die wij installeren worden altijd opgeleverd met een goede beveiliging en gebruik van sterke wachtwoorden. U ontvangt na installatie altijd een rapport van ons met een overzicht van de apparatuur met de bijhorende gebruikersnamen en wachtwoorden.

Bent u er niet zeker van of uw huidige draadloze netwerk goed beveiligd is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen langs om uw netwerk te inventariseren en zullen waar nodig advies uitbrengen en uw draadloos netwerk voorzien van uitstekende beveiliging.

 

WIFI door het hele huis

In veel situaties komt het voor dat u door het hele huis een goed en dekkend WIFI signaal wilt hebben. Hiervoor gebruiken wij in sommige situaties meerdere access points met Seamless Roaming technologie. Dit houdt in, dat de access-points constant met elkaar communiceren en bepalen welk verbonden apparaat met welk accesspoint verbonden mag worden.

Door de seamless-roaming technologie heeft u altijd het beste bereik en merkt u niks van de switch-over naar een bepaald access-point.

Meer informatie of eens een kosteloos advies ontvangen neem eens contact op met Johan Bloemsma, 0513 724231 of via info@fean-ict.nl